Zondagtraining 20 September 2015, groep 2

13 Ventielen vanochtend aan het vertrek, maar Nienke draaide al snel om om met groep 3 mee te gaan. De 12 anderen waren Patrick, Marc Verhees, Twan Berkers, Giny, Lieke Van Lieshout, Albert Loomans, Martien, Dirk van Meel, Gerard, Marco, Leon v.d. Velden. Twijfel bij het in twee√ęn splitsen van de groep leidde er toe dat we toch als √©√©n groep vertrokken. En zo'n grote groep is minder goed te sturen, waardoor we na passage van Merselo in Venray terecht kwamen. Ondermeer langs een militair kerkhof waar het een drukte was i.v.m. een herdenkingsdag. Na wat fietspaden te hebben verkend in Venray kwamen we gelukkig weer op rustige wegen en ging het via Overloon naar Stevensbeek. Onderweg hadden we 2 lekke banden en een insectenbeet als oponthoud gehad.
Het ging af en toe hard onderweg waardoor er geregeld aan de bel moest worden getrokken om het tempo iets te laten zakken. Martien draaide in Deurne af "ik goa dur 't deurp, houdoe". Beide dames draaiden in Asten af naar huis.
In Heusden op het terras hadden we nog wat gedronken (vandaag tomatensoep en aspergesoep), samen met Bart en Henk van groep 3 en Barry die op de MTB was weggeweest.

Auteur: Harold Slegers